Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Antarktída - plavba a prelet ponad Drakeov prieliv

Čierne fliačky na bielych ľadových kryhách. Ešte ste od nich ďaleko ale orlí zrak sprievodcu už rozp A takto robí BUBO sprievodca inštruktáž pre klientov. Jeho účasť závisí od dostatočného počtu prihlá /uploads/usr/10898/antarktida/antarktida_daniela-mihaldova-2023.jpg Predpokladá sa program 2x denne. Nastúpime do našich zodiakov a necháme sa unášať ľadovou nádherou. Zaujíma sa o nás aj táto hliadka na útese. Foto: archív BUBO Týchto fotiek nikdy nie je dosť. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Krúžime na zodiaku okolo našej expedičnej lode a vďaka šikovnému sprievodcovi čoskoro dorazíme k tul Uvidieť tieto roztomilé tučniaky po prvý krát je neskutočný zážitok. Sprievodcovia na prednáške dopo BUBO chodí na Antarktídu už takmer desaťročie. Na foto: Juraj Ondrejčík - BUBO Krúžime okolo obrovských kusov ľadu, ktoré sa odrážajú na hladine mora. Každý kút Antarktídy je neuv Koľko podôb môže mať jeden ľadovec ? Niektoré sú biele, modré a iné sú úplne priesvitne. Čím to je ? Týchto krásavcov si rýchlo obľúbime. Nepribližujeme sa však úplne, lebo niekedy sa vedia Uvidieť tohto tvora po prvý krát je silný zážitok. Pomaly sa priblížil k nášmu zodiaku a nám sa zata Takto sa kŕmia mláďatá. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Ako veľryby dýchajú. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO BUBO chodí na Antarktídu už dlhé roky.  Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Pozorovanie tučniakov je jedna z najkrajších aktivít, ktoré sa tu dajú robiť. Stavanie hniezda, pozo Ďalší vznešený tvor sa začal zaujímať o náš zodiak. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Postele na našej expedičnej lodi sú čisté, pohodlné. Ubytovanie je pre dve osoby v 1 kajute s privát Bude mať aj Vaša skupina takéto šťastie ? Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Budeme netrpezlivo čakať kedy sa na hladine objaví veľryba. Foto: archív BUBO Pri prechádzkach po ostrovčekoch natrafíme možno aj na tieto obrazy. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO To biele ticho si rýchlo obľúbite. 
Foto: Pavel Fellner – BUBO Vydajte sa na expedíciu na Biely kontinent v spoločnosti podobne expedične naladených ľudí. Foto: Ar Ľadové kráľovstvo sa Vám dostáva pod kožu. Foto: Pavel Fellner – BUBO Ktoré zviera stretneme ako prvé? Raj fotografov. Foto: archív BUBO Možno práve tieto roztomilé tučniaky. Foto: archív BUBO Prechádzky po ostrovoch. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO O živote vo výskumných staniciach nám porozprávajú aj lektori na palube. Foto: archív BUBO Na lodi nás čaká chutná plná penzia. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Na svoje si príde každý aj klienti s diétou. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Časť bufetových stolov zahŕňa aj chutné čerstvé ovocie. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Stolovanie s výhľadom. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Veľmi chutné pečivo. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO A la Carte večere sú na úrovni. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Raňajky a obedy sú formou bufetu. Večere formou A la Carte, voľné sedenie. Všetko jedlo v cene. Foto Antarktída nie je jen biela. Ešte krajšia je keď ju slnko sfarbí do týchto farieb.
foto: archív BUBO Sila a krása živlov v plnej sile.
Foto: Pavel Fellner – BUBO A teraz si predstavte, že pod hladinou je ľadovec aj 4x väčší. foto: Pavel Fellner – BUBO Údajne trošku smrdíme. Foto: Pavel Fellner – BUBO Osviežujúci kúpeľ nesmie chýbať.  Foto: Pavel Fellner – BUBO V doplnkových službách k zájazdu máte možnosť si vybrať aj kayakovanie alebo paddleboarding. Foto: a Tulene vám radi ležérne zapózujú. Foto: archív BUBO A nesmie chýbať ani Vám! Odvážite sa na Polar Plunge?  Foto: Pavel Fellner – BUBO Ešte viac zážitkov si môžete vybrať v doplnkových službách k zájazdu. Foto: archív BUBO Tradičná architektúra na Antarktíde. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Každé vylodenie je splnenie sna.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Neuveriteľný život všade okolo nás.
Foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Všetky vylodenia na zodiakoch v cene.
foto: Pavel Fellner – BUBO Definícia ľadovej modrej. Foto: BUBO archív Na stretnutie s veľrybami.
foto: Pavel Fellner – BUBO Priblíži sa ešte trochu? Foto: Pavel Fellner – BUBO Áno. Veľryba pláva pod naším zodiakom.
foto: Pavel Fellner – BUBO Ako maľovaný. Foto: Pavel Fellner – BUBO Stretnutia so zvieratami vo voľnej prírode.
foto: Pavel Fellner – BUBO Na lodi je malé fitness. Foto: Daniela Mihaldova - BUBO Na dotyk s drsnou aj rozkošnou prírodou.
foto: Pavel Fellner – BUBO Podarí sa Vám odfotiť perfektný odraz hory z hladiny mora? foto: Pavel FELLNER – BUBO Posledné úsmevy...
foto: archív BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333837
Cena od: 18 880 €
Príplatky od: 0 €
Doprava: letecká
Termín: 05.12.2024 8/7 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437165

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Plavby
Punta Arenas Typ ubytovania:
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Antarktický polostrov
Antarktída, Antarktický polostrov
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa