Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Aljaška a Havaj

/uploads/covery zajazdov/Aljaska_MichaelDeYoung_DenaliNationalPark_MDY201020100815_LAK_DPSS51-jpg-84 Plavba v divokých Kenajských Fjordoch je ozajstným zážitkom. foto: archív BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Tento historický 5-hviezdičkový rezort Halekulani v Honolulu s výhľadom na sopečný kráter Diamond He Ponúka vám 3 ocenené reštaurácie, salónik so živou jazzovou hudbou a denné wellness centrum. Všetky izby majú priestrannú verandu V medzinárodne oceňovanej reštaurácii La Mer na pobreží, ktorá je otvorená denne v čase večere, ochu Vitajte na Aljaške!
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Keď všetko kvitne, Aljaška je najkrajším miestom na zemi. foto: archív BUBO Výhľady vždy stoja za to. A najmä na krásnu prírodu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Zaujímavé múzeum nielen o aljašskej prírode či histórii, ktoré sa nachádza v srdci Anchorage. foto: Ochutnajte niektoré z lokálnych pív. foto: archív BUBO Aljaška je plná zveri a treba sa mať na pozore. foto: archív BUBO Nikdy neviete, čo na Vás číha za najbližším rohom. foto: archív BUBO Smerom do Sewardu prechádzame údoliami s nádhernými výhľadmi. foto: Martin KARNIŠ – BUBO Vstup na Kenajský polostrov, smerujeme do príjemného mesta Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tyrkysový ľadovec Exit a krásna príroda okolo neho pri mestečku Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Aljašské ľadovce.
foto: archív BUBO Mestečko Seward leží v zálive obklopené krásnymi horami. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Socha kapitána Cooka hľadiaca do zálivu na pobreží v meste Anchorage. foto: archív BUBO Prvý pohľad na veľryby nás všetkých dostane. foto: archív BUBO Ľadovcové jazyky spúšťajúce sa z obrovského ľadovcového poľa až k oceánu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kenajské Fjordy sú nezabudnuteľné. Pohľady na ľadovce, zasnežené hory. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tu sa naučíte rozoznávať medveďa grizly od baribala, čo je pre miestnych ľudí žijúcich v divočine ve Krásna turistická trasa aljašskou divočinou v Národnom parku Wrangell - St Elias. foto: Ľubor KUČERA Takýchto pohľadov na drsnú prírodu Aljašky sa nebudete vedieť nasýtiť. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Hory, rieky, lesy, ľadovce, jazerá, divá zver a úžasné scenérie.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Stačí mať len oči otvorené. 
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Aj o takýchto stretnutiach je naša cesta Aljaškou. foto: archív BUBO Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Aj takéto parohy sa dajú nájsť v divokej prírode. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Plavba zrekonštruovaným lopatkovým parníkom je zážitok sám o sebe. Buďte pripravení na americký spôs Zabudnuté obchodíky uprostred divočiny. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Aloha - vitajte na Havaji a užite si sladké ničnerobenie v tropickom raji, na jednej z najznámejších Honolulu je hlavné a najväčšie mesto súostrovia. Prejdite sa príjemným centrom s rozsiahlymi parkami Pláž Waikiki je už desaťročia jednou z najpopulárnejších pláží na svete.
foto: archív BUBO Budete odpočívať na pláži, alebo strávite čas aktívne a naučíte sa surfovať? Havaj je domovom tohto Socha Dukea Kahanamoku, športovca a rodáka z Havaja. Práve Duke bol veľkým popularizátorom surfingu Pohoda na belostných plážach Havaja.
foto: archív BUBO Golf na Havaji je vždy spojený s fantastickou panorámou. Váš pobyt v Honolulu môžete stráviť v hoteli podľa vlastného výberu. Radi vám poradíme.
foto: Ľuboš Váš pobyt v Honolulu môžete stráviť v hoteli podľa vlastného výberu. Radi vám poradíme.
foto: Ľuboš Vychutnávajte si sladké ničnerobenie a šum vetra v korunách havajských paliem.
foto: archív BUBO K tomu dobrý drink a nohy zaborené v havajskom piesku.
foto: archív BUBO Prejdite sa po príjemnom centre mesta.
foto: archív BUBO Alebo sa vydajte do neďalekých hôr, porastených tropickou džungľou s množstvami vodopádov. Stačí nas Možností na ľahkú turistiku je hneď niekoľko.
foto: archív BUBO Skryté zákutia.
foto: archív BUBO Trópy tu na Vás budú dýchať odvšadiaľ. Spomínate ešte na Aljašku a ľadovce padajúce do studeného oce Mesto Honolulu je orientované na turistov a preto sa tu nebudete ani chvíľu Budova najvyššieho súdu v Honolulu.
foto: archív BUBO Oahu je aj domovom asi najznámejšej značky tropického ovocia, banánov a ananásov. Navštívite túto pô Chutiť vám tu bude aj káva. Kona tvorí asi 95% z celého objemu kávy, pestovanej na Veľkom ostrove.
f Zažite polynézsky večer s tradičnými vystúpeniami a tradičným jedlom. Luau je hostina počas ktorej m Typické špeciality havajskej kuchyne pozostávajú z čerstvých darov mora a ovocia.
foto: archív BUBO Alebo si vystojíte rad na najlepší udon ramen na ostrove? 
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Japonskí šéfkuchári vedia, ako na to.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Nad oceánom s výhľadom z Waikiki sa často odohrávajú ohňostroje. Sadnite si na pláž do piesku a vych Na okraji Honolulu sa nachádza známe letisko Pearl Harbour, ktoré bolo cieľom útokov japonskej letky Byodo-In chrám je nádhernou ukážkou japonskej kultúry, ktorú si sem priviezli prisťahovalci už v 19. V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO V honolulskej zoo nájdete vyše 1200 zvierat.
foto: archív BUBO Ďalšou z populárnych atrakcií na ostrove je aj Waikiki Aquarium.
foto: archív BUBO Posledné chvíle v pohodovom Honolulu.
foto: archív BUBO Naša cesta Aljaškou s oddychom na Havaji sa končí.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333892
Cena od: 5 450 €
Príplatky od: 520 €
Doprava: letecká
Termín: 27.07.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437605

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Anchorage Typ ubytovania:
USA, Aljaška, Anchorage
Seward
USA, Aljaška, Seward
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa