Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Barcelona pre deti

Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko- pohľad na mesto Víťazný oblúk, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Park Güell, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko- pohľad na mesto Akvárium, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Parc Güell, Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko- pohľad na mesto Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko- pohľad na mesto Barcelona, poznávací zájazd, Španielsko- architektúra a pamiatky
Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona), Barcelona
Kód zájazdu: 1323492
Cena od: 1 041,71 €
Príplatky od: 70 €
Poznávacie zájazdy
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

09.08.2024 4 dni First Minute 1 041,71 € +70 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd

Úvod:
Barcelona plná atrakcií pre tých najmenších je skvelým tipom ako rozžiariť ich oči v Múzeu voskových figurín, v akváriu s podvodným tunelom a fantastickom interaktívnom múzeu Cosmo Caixa, kde sa môžu zahrať aj na vedcov. Očaria aj fantastické stavebné diela Gudího a pestré ulice Barcelony, vysvietená veľkolepá fontána, slávny štadión FC Barcelona a kopec pouličnej zábavy. 

1. deň:
Transfer z Bratislavy na letisko vo Viedni, odlet do Barcelony, transfer do hotela.  Začneme návštevou Parc Guëll, záhradného komplexu plného nekonvenčných stavieb veselých  farieb. V parku plnom stĺporadí, vymyslených tvorov a okrasných prvkov sa  nenachádzajú skoro žiadne ostré línie a všetko je zaguľatené. Medzi obľúbené ciele patrí aj terasa, z ktorej je výhľad na mesto a je na nej aj jedna z najdlhších lavičiek sveta.  Ďalej si pozrieme budovy postavené známym architektom Gaudím: Sagrada Família – novogotický chrám Svätej rodiny,  ktorý sa stal symbolom Barcelony, Casa Batlló, rozprávkovo koncipovaný dom so strechou pripomínajúcou chrbát obrovského jaštera a stĺpy dole nohy slona, či Casa Milá, prezývaná La Pedrera (kameňolom). Návrat do hotela.

2. deň:
Raňajky. Pokračujeme v objavovaní mesta prechádzkou po populárnej promenáde La Rambla, ktorou sa dostaneme k rôznym  zaujímavostiam, ako napr. Museu de Cera - Múzeum voskových figurín, v ktorom sa nachádza viac ako 360 figurín kráľov, zločincov, pápežov a rôznych známych osobností nielen z katalánskej a španielskej histórie, ktoré sú na nerozoznanie od živých modelov. O pár krokov ďalej je vyhliadková veža Krištofa Kolumba, z ktorej je krásny výhľad na prístav.  Ďalej môžeme navštíviť  L’Aquari – barcelónske akvárium, ktoré patrí medzi najväčšie v Európe, leží pri mori na malom polostrove medzi Torre Jaume a Barcelonettou a dá sa k nemu dostať moderným mostom pre peších Rambla de Mar, inšpirovanom morskými vlnami. Najväčšou atrakciou je 80 metrov dlhý podvodný tunnel s pohyblivým chodníkom, z ktorého možno pozorovať 11 000 morských živočíchov v šiestich miliónoch litrov vody. Ďalej sa tu nachádza 22 obrovských a nespočetné množstvo malých akvárií. Ponoriť sa do sveta žralokov, rají, murén a morských koníkov je nezabudnteľný zážitok. Pre budúcich moreplavcov je nevyhnutná návšteva Museu Maritim, bývalých Kráľovských lodeníc. Večer si môžeme pozrieť hudobno - svetelnú show magickej fontány - La Font Mágica.

3. deň:
Raňajky. Dnes sa vydáme za poznaním i zábavou. Ako prvé navštívime Cosmo Caixa - vedecké interaktívne múzeum, jedno z najzaujímavejších a s plochou 30 000 m2 aj najväčších múzeí nielen v Barcelone, ale aj v celom Španielsku. Malí aj väčší návštevníci si tu rozhodne nebudú nudiť - na každom rohu sa tu dá niečo niečo vyskúšať, objaviť, alebo urobiť malý vedecký experiment z oblasti fyziky, techniky, geológie, či chémie. Gigantickou špirálou, ktorá sa vinie okolo 30 metrového stromu z Amazonského pralesa sa dostaneme do suterénu so simulátorom vĺn a tornád, alebo s geologickou stenou, kde sa dajú skúmať rôzne typy hornín. V skleníku s rozlohou 1 000 m2 možno vidieť okrem tropického pralesa aj voľne žijúce živočíchy. Netreba sa však báť – nebezpečné hady sú samozrejme za sklom.  Popoludní sa vydáme do lunaparku Park d´Atraccions de Tibidado z roku 1901, ktorý ponúka viac ako 25 atrakcií.

4. deň:
Raňajky, individuálne voľno, podľa časových možností fakultatívne návšteva jednej z najkrajších cukrární v Barcelone – Pastisseria Escribá. Pre tých ktorí majú radšej zvieratká bude vhodnejšia návšteva barcelonskej ZOO, ktorá sa nachádza v krásnom parku La Ciutadela, kde sa dá počlnkovať na veľkom jazere a urobiť si fotografiu so sochou mamuta. Ďalšou možnosťou je prehliadka štadiónu FC Barcelona, kde možno vidieť nielen trofeje a poháre slávneho klubu, ale i šatne hráčov. Transfer na letisko. Odlet do Viedne. Transfer do Bratislavy.


Ubytovanie:
3x v hoteli 3*

Stravovanie:
3x raňajky

Doprava:
Letecká

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Transfery letisko - hotel - letisko. 3x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za vstup do Sagrady Familie a Parc Güell (vstupy je nutné objednať pri kúpe zájazdu). Ostatné vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Barcelona

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa