Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska

Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska, poznávací zájaz Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a ostrov Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska s mestečkom Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a mestečko Najkrajšie jazerá Talianska a Švajčiarska a pohľad na ostrov
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1307497
Cena od: 419 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

05.07.2024 5 dní First Minute 419 € +0 € autobusová
28.08.2024 5 dní First Minute 447,49 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
5-dňový autokarový zájazd

Perex:
Ak milujete jazerá, hory a nádhernú prírodu, výlet k najkrajším jazerám na pomedzí Talianska a Švajčiarska určite neoľutujete. Sú naozaj "naj". Lago di Garda je najväčšie a najčistejšie, Lago di Como turisticky najpríťažlivejšie a najrozmanitejšie, Lago d´Orta najoriginálnejšie. Určite vás nadchnú aj nemenej krásne jazerá Lago di Lugano a Lago di Maggiore s Boromejskými ostrovmi so zámkom a záhradami, ako aj malebné historické mestečká.


Program:
1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 6:00 h), tranzit cez Rakúsko a Taliansko k najväčšiemu a najčistejšiemu severotalianskemu jazeru Lago di Garda, ktoré zo severnej strany pripomína fjord. Pokračujeme až k najjužnejšiemu cípu jazera do mestečka Sirmione, fakultatívne plavba loďou okolo poloostrova, krátka prehliadka mesta, osobné voľno. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

2. deň:
Po raňajkách sa presunieme k jazeru Lago di Como, ktoré je turisticky najpríťažlivejšie a najrozmanitejšie. Na krátku prehliadku sa zastavíme v meste Como.  Historické jadro mesta, obohnané múrmi, si dodnes zachovalo veľkú časť architektúry z čias starovekého Ríma. Priamo z centra sa pokocháme krásnym pohľadom na jazero. V ceste budeme pokračovať k ďalšiemu jazeru Lago di Lugano, pričom si spravíme prestávku vo švajčiarskom meste Lugano so silným talianskym charakterom. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

3. deň:
Po raňajkách absolvujeme výlet k jazeru Lago d´Orta, ktoré si zachovalo pozoruhodnú originálnosť. Znalci ho považujú za najromantickejšie jazero z hornotalianskych jazier. Návštívime malebné mestečko San Giulio, budeme sa plaviť loďou (fakultatívne) na rovnomenný ostrov San Giulio, ktorý za svoje meno vďačí Grékovi, ktorý podľa legendy oslobodil ostrov v 4.storočí od drakov a hadov. Poobede sa presunieme do mesta Stresa na brehu jazera Lago Maggiore, možnosť plavby na prekrásne Boromejské ostrovy (zámok a terasovité záhrady). Návrat na ubytovanie, fakultatívne večera.

4. deň:
Raňajky.  Dnešok strávime vo švajčiarskom meste Locarno.  Budeme mať možnosť sa vyviezť lanovkou k najznámejšej pamiatke mesta - k pútnickemu kostolu Madona del Sasso. Okrem samotného kostola s množstvom umeleckých diel je tu i vyhliadka s impozantným výhľadom na mesto i jazero. Pre záujemcov bude čas i na plavbu loďou na ostrov Brissago. V neskorých popoludňajších hodinách odchod na Slovensko.

5. deň:
Návrat na Slovensko v dopoludňajších hodinách.

Ubytovanie:
3 x v hoteli/penzióne 3*.

Stravovanie:
3 x raňajky.


Doprava:
Autokarová.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 3x ubytovanie s raňajkami v hoteli/penzióne 3*. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za 3 večere. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa