Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Najkrajšie záhrady Talianska

Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska - Najkrajšie záhrady Talianska -
Destinácia: Taliansko
Kód zájazdu: 1304523
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Úvod:
5 - dňový autokarový zájazd

Perex:
Talianske záhrady sú pastvou pre oči, ako tie najkrajšie na svete v Sigurte s kvetinovými záhonmi, jazierkami, hradom a labyrintom so živého plota, či slávna baroková terasovitá záhrada na ostrove Isola Bella na jazere Lago Maggiore, alebo unikátna botanická záhrada Villa Taranto. Ukážkou rozprávkovej dokonalosti je aj mestečko Borghetto sul Mincio s kamennými domčekmi, mlynmi a neodolateľnými kaviarňami.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 07:00 h). Tranzit cez Rakúsko V podvečerných hodinách príchod na ubytovanie v okolí Verony. Fakultatívne večera, prenocovanie.

2. deň:
Raňajky, odchod na prehliadku parku s kvetinovými záhradami Parco Giardino Sigurta, ktoré sú považované za jedny z najkrajších na svete a patria ku klenotom záhradnej architektúry. Na ploche viac ako 600.000 m2 tu možno obdivovať farebné kvetinové záhony, jazierka s lotosmi a leknami, obrovský labyrint zo živého plota, hrad, záhradu s liečivými rastlinami, 400 r. starý dub, či rôzne dreviny bizarných tvarov.Vo vnútri parku sa dá pohybovať pešo, požičať si bicykel, elektrobicykel, golfový vozík, alebo sa zviesť turistickým vláčikom. Presun do malého romantického mestečka Borghetto sul Mincio, ako vystrihnutého z rozprávky – kamenné domčeky s kaviarničkami, starobylé mlyny, výhľad na ruiny stredovekého hradu. Deň ukončíme v očarujúcom mestečku Sirmione pri Lago di Garda. Odchod na ubytovanie, fakultatívne večera.

3. deň:
Po raňajkách sa vyberieme k jazeru Lago d´Iseo a trajektom sa presunieme na Monte Isola - nedotknutý, takmer rozprávkový ostrov s prekrásnymi stredovekými a renesančnými kostolmi, honosnými vilami a sviežo zelenými záhradami. Po ceste vinárskym krajom Franciacorta s zastavíme na ochutnávku vína. Popoludní presun na prehliadku múzea bonsaiov v Parabagio, kde možno vidieť unikátnu zbierku drevín starých niekoľko sto rokov. Odchod na ubytovanie v okolí, fakultatívne večera.

4. deň:
Raňajky,Odchod na výlet k druhému najväčšiemu talianskemu jazeru Lago Maggiore, kde sa môžeme kochať krásnou prírodou so subtropickou vegetáciou, ako aj výhľadmi na zasnežené vrcholky Álp.  Miestne záhrady - baroková s terasami na ostrove Isola Bella (fakultatívne možnosť plavby) a botanická záhrada Villa Taranto (fakultatívne možnosť plavby) sú majstrovským dielom talianskej záhradnej architektúry a pravidelne sa umiestňujú v prvej desiatke najkrajších záhrad sveta. Návrat na ubytovanie, fakultatívne večera.

5. deň:
Raňajky. Odchod na Slovensko. Návrat vo večerných hodinách.


Doprava:
Autokarová


Ubytovanie:
4 x v hoteli 3*

Stravovanie:
4 x raňajky

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 4 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Ochutnávku vína. Trajekt na Monte Isola. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Doplatok za 4 večere. Vstupy. Cestovné poistenie.

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa