Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Paríž & Disneyland - sen nielen pre najmenších

Postavičky z rozprávky v Disneylande Disneyland Disneyland park Disneyland Vláčik, Disneyland
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž), Paríž
Kód zájazdu: 1285414
Cena od: 1 180,41 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

29.08.2024 4 dni First Minute 1 260,71 € +0 € odlet: Viedeň letecká
31.10.2024 4 dni First Minute 1 180,41 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd

Perex:
V rozprávkovom zábavnom parku Disneyland v blízkosti Paríža sa sny všetkých detí i dospelých premieňajú na skutočnosť! Preneste sa do rozprávky prostredníctvom piatich čarovných krajín, pričom jeho návšteva garantuje množstvo nezabudnuteľných zážitkov, úžasnú atmosféru a skvelú zábavu so Snehulienkou či Mickey Mouseom. A pritom vás očarí aj Paríž svojimi architektonickými divmi ako jedinečná Eiffelova veža a skvelé francúzske palacinky "crepes". 

1. deň:
Transfer na letisko vo Viedni, odlet do Paríža. Po prílete presun do hotela. Následne prehliadka Paríža miestnou dopravou. Fakultatívne plavba po Seine. Večer návrat na hotel.

2. deň:
Raňajky, odchod do Disneylandu (celodenná návšteva parku – vstupné si každý návštevník hradí sám), v neskorších večerných hodinách návrat do hotela.

3. deň:
Raňajky, odchod do Disneylandu (celodenná návšteva parku – vstupné si každý návštevník hradí sám), možnosť individuálnej návštevy Asterix Parku, v neskorších večerných hodinách návrat do hotela.

4. deň:
Raňajky, odchod do Paríža – pešia prehliadka mesta, v popoludňajších hodinách transfer na letisko, odlet z Paríža, prílet do Viedne, transfer do Bratislavy.


Ubytovanie:
3x v hoteli Novotel MLV Noisy Le Grand 4*

Stravovanie:
3x raňajky.

Doprava:
Letecky.


Poznámka:
Zmena programu, letových časov a odletových miest vyhradená.
Prehliadka Paríža bude realizovaná v závislosti od letových časov - program upraví vždy sprievodca na mieste. Klientom, ktorí chcú ísť na celodennú prehliadku Paríža, odporúčame kúpiť len 1-dňový vstup do zábavného parku.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane servisných a letiskových poplatkov. Transfer Bratislava – Schwechat - Bratislava. Transfer letisko – hotel – letisko. 3x ubytovanie v hoteli Novotel MLV Noisy Le Grand 4* alebo podobnom s raňajkami. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Za 1/1 izbu. Vstupy do zábavných parkov - vstupenky si klient zakupuje individuálne vopred na 2. a 3. deň pobytu. Vstupenky sa dajú kúpiť len online na stránke https://www.disneylandparis.com/en-usd/tickets/our-full-range-of-tickets/. V prípade záujmu o kúpu lístkov cez CK, kontaktujte svojho predajcu. Pobytovú taxu a cestovné poistenie. 
Prehliadka Paríža bude realizovaná v závislosti od letových časov - program upraví vždy sprievodca na mieste. Klientom, ktorí chcú ísť na celodennú prehliadku Paríža, odporúčame kúpiť len 1-dňový vstup do zábavného parku.


Paríž


Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa