Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Albatros Aqua Vista

Destinácia: Egypt, Hurghada
Kód zájazdu: 1278554
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Albatros Aqua Vista

doprava na pláž TV basketbal práčovňa, čistiareň chladnička,minibar lekárska služba bicykle šípky petanque, bocca salón krásy kaderníctvo jacuzzi, vírivka squash potápačské centrum, lekcie potápania biliard jazda na koni masáž futbal volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa aerobik stolný tenis tenis bazén vyhrievaný detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 15 km
Vzdialenosť od letiska: 6 km
Vzdialenosť od pláže: 700 m
Tento moderný hotel obklopený palmami je perfektnou voľbou pre aktívnu, rodinnú, či romantickú dovolenku, vďaka svojim vynikajúcim službám a skvelej lokalite.

Poloha:

Hotel sa nachádza v druhej línii hotelov od pobrežia Červeného mora, v obľúbenom letovisku Hurghada s množstvom barov, mešít a tradičných trhov. Centrum tohto mesta je vzdialené 15 km od hotela, kde sa dostanete pohodlne taxíkom a medzinárodné letisko v Hurghade je vzdialené 6 km. Najbližšie nákupné možnosti sú v bezprostrednej blízkosti hotela.


Vybavenie:
3- poschodová hlavná budova, 6 vedľajších budov, 326 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 3 a´la carte reštaurácie (orientálna, talianska, ázijská), 5 barov, 5 vonkajších bazénov s oddelenou časťou pre deti, 2 bazény v zime vyhrievané, možnosť využívať aquapark s toboganmi v hoteli Albatros Aqua Park, (miniklub 4-12 r., detské ihrisko a disco v sesterskom hoteli Sea World Resort), denné a večerné animácie, živá hudba, fitnes, aerobik, šípky, stolný tenis, plážový volejbal. Za poplatok: (SPA centrum, masáže turecké kúpele, sauna, parná miestnosť, jacuzzi, kaderníctvo, obchody v sesterskom hoteli Albatros Aqua Park), biliard, 2 tenisové kurty, požičovňa bicyklov, požičovňa áut, práčovňa, lekár.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 2 prísteliek (41 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., rodinné izby (82 m2, 2 miestnosti, max. 2+3), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, set na kávu a čaj, minibar, trezor, balkón/terasa. Za poplatok: room service.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, polnočné občerstvenie 22:00 - 24:00, snack 12:30 - 16:00, zmrzlina 10:00 - 17:00, káva, čaj, koláčiky 15:00 - 17:00, lobby bar, bar pri bazéne 10:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 24:00. Za poplatok: importované nápoje, shisha, disco bar, a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza 700 m od pláže s hrubozrnným pieskom a s pozvoľným vstupom do mora. Pláž patrí sesterskému hotelu Beach Albatros Resort a dostanete sa na ňu hotelovým shuttle busom. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú k dispozícii zadarmo. Jazda na ťave/koni, pestrá ponuka vodných športov a škola potápania sú na pláži za poplatok.

Dostupné výlety

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa