Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Futura Club Sikania

Destinácia: Taliansko, Sicília, Marina di Butera
Kód zájazdu: 1284769
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Futura Club Sikania

TV chladnička,minibar wellness, spa tenis parkovisko detská postieľka detský bazén plážový servis bar na pláži piesočnatá pláž trezor animačný program internet, WiFi bazén
Rýchly popis:

Rezort sa nachádza v zelenej a sviežej chránenej oáze, priamo na pláži Marina di Butera. Budovy v typickom sicílskom štýle, rozmanitosť služieb a možnosť exkurzií za kultúrnym záujmom robia z letoviska ideálny cieľ pre dovolenku pohody a odpočinku.


 


Poloha:

rezort sa nachádza na pláži Marina di Butera.


Ubytovanie:
recepcia, wifi v spoločenských priestoroch, 2 bary z toho jeden na pláži, animačný program, detské hry, bazén, bazén pre deti, 2 tenisové ihriská, viacúčelové ihrisko, wellnes centrum za poplatok, parkovisko. 

Izby:
Classic – 2 – 4 lôžkové, na prízemí alebo 1. poschodí, niektoré so zariadenou terasou alebo balkónom (treba žiadať pri rezervácii ). Všetky sú vybavené telefónom, TV , mini chladničkou, trezorom a sociálnym zariadením so sprchou a sušičom na vlasy.  

Stravovanie:
Soft All Inclusive – formou bufetových stolov , počas obedu a večere sú podávané soft drink, voda, víno, pivo, welcome drink, Open Bar od 9.00 – 23.00.hod: soft drink a voda, občerstvenie od 11.30 – 12.30.hod  a od 16.30 – 17.30.hod. Detská kuchyňa k dispozícii 24 hod/denne s malou kuchyňou, mikrovlnnou rúrou, ohrievačom fľaše (vrátane detskej výživy). Poznámky: alkohol, superalkoholické nápoje a národné likéry nie sú zahrnuté v Soft All Inclusive, rovnako ako nápoje v plechovkách a vo fľašiach, zmrzliny a všetko čo nie je uvedené vyššie.    



Pláž:
priamo pri piesočnatej pláži, plážový servis (slnečník, 2 lehátka od 3 rady).

Doprava:
individuálna

V cene je zahrnuté:
prenájom hotelovej izby s soft all inclusive,  klubová karta 28/05 – 24/09 (bazén, plážový servis od 3 rady, športové ihriská, animačný program). 

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň,  poistenie asistenčných služieb k motorovému vozidlu 2,20 EUR/os./deň. Ostatné doplatky: deti do 2,99 r.: detská postieľka a strava v Biberonerii platba 20,-EUR/noc. Zvietatá nie sú povolené.  

Typ stravy:
soft all inclusive

Informácie o krajine a stredisku:

Keďže je Sicília veľkým ostrovom, jednotlivé mestá sa odlišujú a majú vlastnú kultúru a atmosféru. Hlavným mestom Sicílie je Palermo, ktoré ponúka pre návštevníkov veľa pamiatok. V mnohých sicílskych mestečkách možno objaviť historické poklady zapísané so svetového dedičstva UNESCO. K významným patria hlavne Agrigento, Ragusa alebo Syracuse. Sicília. Označovaná ako perla Talianska je pre mnohých tým najpríťažlivejším ostrovom v Stredozemnom mori. Pestrosť národov, ktoré v minulosti Sicíliu obývali, zanechali svoje stopy, a preto budú sicílske mestá a dedinky pastvou pre vaše oči. Subtropické podnebie a fakt, že ostrov je obmývaný tromi morami, robí z tohto kúska Talianska dokonalú dovolenkovú destináciu vhodnú pre každého. Dôvodov, pre ktoré si Sicíliu zamilujete, je nespočetne veľa. Ostrov si vás získa svojimi prírodnými krásami, úzkymi, romantickými uličkami takmer na každom kroku, prekrásnymi historickými mestami s množstvom nádherných budov, ktoré vám budú rozprávať históriu Sicílie a v neposlednom rade kuchyňou, ktorá ponúka výber tradičných jedál, zákuskov a skvelých vín.


Marina di Butera sa nachádza nedaleko mestečka Butera. jeho ideálna poloha Vám umožňuje preskúmať celé južné pobrežie ostrova ohraničené striedaním vysokých útesov a striedaním so širokými plážami. Z Marina di Butera sa dostanete k hradu Falconara. More je krištáľovo čisté, plytké, a pláže sú dlhé široké z jemného piesku.


Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa