Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Opal

Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko, pláž Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko , izba Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko ,  bazén Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko , recepcia Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko - okolie hotela Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko  - bazen Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko  - bazen Hotel Opal, letecký zájazd , Bulharsko, Primorsko - izba
Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 1269119
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Opal

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba parkovisko detská postieľka vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od letiska: 50 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m
Rýchly popis:

Príjemný a útulný hotel s komornou atmosférou, ktorý sa nachádza v blízkosti severnej pláže Primorska, je obľúbeným hotelom, do ktorého sa klienti radi vracajú. K turisticky zaujímavým atrakciám patrí vodný park Akva Planet Primorsko, ktorý nájdete blízko centra na južnej pláži, kde sú rôzne vodné atrakcie. Primorsko je preslávené krásnymi plážami, krištáľovo čistou vodou a výbornými službami na pláži. Hotel svojou polohou neďaleko množstva obchodíkov a reštaurácií a dobrými službami, môžeme odporučiť klientom všetkých vekových kategórií a je vhodný pre stredne náročných klientov.


Poloha:

hotel sa nachádza 150 m od severnej pláže. V blízkosti sa nachádza hlavná promenáda novej, pokojnej časti Primorska. Vzdialenosť od centra je 150 m. Od južnej pláže je hotel vzdialený asi 500 m. Akvapark a autobusová stanica sú v dostupnosti 500 m.


Hotel:

v hoteli sa nachádza vstupná hala s recepciou, lobby bar, reštaurácia s terasou, bazén, spoločenská miestnosť. Malé hotelové parkovisko je pre hostí zdarma.


Izby:

priestranné klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. Všetky izby majú vlastné sociálne zariadenie (sprcha alebo vaňa, WC), SAT TV, Wi-Fi pripojenie, minichladnička, izby s balkónom ,  resp. francúzsky balkón.


Stravovanie:

kontinentálne raňajky podávané formou bufetu.


Pláž:

rozľahlá krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora (severná pláž) alebo vzdialenejšia rušnejšia južná pláž, taktiež s pozvoľným vstupom do mora. Na konci severnej pláže sa nachádza aj nudistická pláž. Na plážach sú slnečníky a ležadlá (za poplatok) alebo voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláže majú množstvo vodných športov a rôznych atrakcií za poplatok, ako aj veľa stánkov, reštaurácií a barov s občerstvením.


Doprava:
  letecká, autobusová, individuálna

V cene je zahrnuté:

Pri leteckej doprave: 7, 10, resp. 11x ubytovanie s raňajkami,  letecká doprava Bratislava - Burgas - Bratislava, Košice - Burgas - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). Pri autobusovej a individuálnej doprave: 9 x ubytovanie s raňajkami, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).



V cene nie je zahrnuté:

Pri leteckej doprave: Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný príplatok a environmentálny pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt.  Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Pri autobusovej a individuálnej doprave: LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba, jednosmerná doprava 140 EUR. Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  (vrátane poistenia Covid) KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň, alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: NR, TT-10 EUR, KE, PO - bez príplatku, NZ - 6 EUR, KN bez príplatku, BA, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, LM, RK, PP, VT, HE, MI - 20 EUR, BB, ZV, PU, PB, ZA, MT- 25 EUR.


Typ stravy:
raňajky

Informácie o krajine a stredisku:

BULHARSKO
Leží na Balkánskom polostrove a celé východné pobrežie krajiny obmýva Čierne more. Táto neveľká krajina láka turistov svojou bohatou históriou, piesočnatými plážami a čistým morom s pozvoľne klesajúcim dnom, krásnou prírodou i neodolateľnými špecialitami tradičnej bulharskej kuchyne a lahodným vínom. Návštevníkov nadchnú starobylé pamiatky v Nesebare či Varne, pulzujúca atmosféra v blízkom Burgase, krásna príroda i povestná ochota a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Ak Vás láka predstava dovolenkovej pohody, zábava v blízkych vodných parkoch, spoznávanie histórie, večerné prechádzky po promenádach s možnosťami výhodných nákupov, potom bude Bulharsko tou správnou voľbou.   


PRIMORSKO
Príjemné letovisko patrí k najvyhľadávanejším na pobreží Čierneho mora, nachádza sa približne 50 km južne od Burgasu. Dnešné mestečko vzniklo z rybárskej osady a v súčasnosti je charakteristické svojou príjemnou originálnou atmosférou, ktorú vytvárajú štýlové reštaurácie, útulné kaviarničky a vinárničky. Letovisko s dvomi nádhernými plážami s jemným pieskom obmýva čisté more. Severná pláž poskytuje viac súkromia a je menej zaľudnená, južná pláž poskytuje zasa väčšie množstvo výberu vodných športov a atrakcií vrátane šmykľaviek pre deti a tenisové kurty. Akvapark určite splní priania detí i dospelých. Primorsko je držiteľom medzinárodného ocenenia „Modrá zástava” za čistotu prírodného prostredia. Transfer z letiska v Burgase trvá asi 60 min.


Fakultatívne výlety:

Bulharský večer - večerný výlet, do miestnej dedinky kde máte možnosť zažiť bulharské tance, zábavu, tance na žeravých uhlíkoch. Počas bulharského večera je zabezpečená večera a biele a červené víno. Istanbul - Prehliadka Istanbulu a jeho najvýznamnejších pamiatok. Výlet na jeden alebo dva dni. Nesebar - celodenný výlet autobusom a prehliadka starobylého mesta, kde sú zachované kultúrne pamiatky z Antického obdobia a Stredoveku. Nesebar je dnes zapísaný do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Informácie o ďalších výletoch v CK.


Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa