Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Onyx

Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - hotel s bazenom Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten Hotel Onyx - pláž - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten pláž Hotel Onyx - pláž - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten pláž Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - detska hojdačka Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - bazen Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten bazen Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten- bazen Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - bazen Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - strava Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - okolie bazena Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - okolie bazena Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - okolie bazena Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - okolie bazena Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - okolie bazena Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - pre deti Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - hry Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - pri recpcii Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - pri bazene Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - pri bazene Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - pri bazene Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - balkon Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - izba Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - balkon Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten - recepcia Hotel Onyx - autobusový a letecký zájazd  - Bulharsko, Kiten pri recepcii
Destinácia: Bulharsko, Kiten
Kód zájazdu: 1269115
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Onyx

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekárska služba jacuzzi, vírivka vodné bicykle biliard masáž sauna stolný tenis detská postieľka vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1,5 km
Vzdialenosť od letiska: 60 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Rýchly popis:

Hotel s dobrou polohou svojimi službami uspokojí stredne náročných klientov všetkých vekových kategórií. Tento obľúbený hotel leží asi 5 km od Primorska a 60 km od Burgasu. Stredisko Kiten je známe svojimi krásnymi plážami a krištáľovo čistou vodou. Okolie hotela skrášľuje malý park s fontánou. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie ,ako aj rodiny s deťmi.


Poloha:

hotel sa nachádza medzi dvomi plážami – pláž Morski a pláž Atliman. Od južnej pláže Morski leží asi 200 metrov a od prekrásnej pláže Atliman je to asi 500 metrov, takže sa tam dostanete približne 10 minútovou príjemnou prechádzkou. V blízkosti hotela sa tiahne promenáda vedúca cez celé letovisko. V centre sa nachádzajú viaceré reštaurácie, obchodíky a kaviarne.


Hotel:

v hoteli sa nachádza recepcia, lobby, príjemná reštaurácia s terasou, fitnescentrum, bazén, k dispozícii sú ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma. V recepcii je možné prenajať si trezor (za poplatok). Hotel ponúka masáže, vírivku, saunu, biliard a stolný tenis. V priestoroch recepcie je možné pripojenie Wi-Fi zdarma.


Izby:

priestranné klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. Izby sú vybavené minichladničkou, telefónom a TV. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa s WC) a balkón. V hoteli je možnosť zapožičania si žehličky. WI-FI pripojenie na izbách gratis.


Stravovanie:

raňajky formou bufetových stolov, možnosť doobjednať večere (za doplatok). Večere sú servírované, pozostávajú z predjedla, hlavného jedla a dezertu (bez nápojov).


Pláž:

široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora s možnosťou využívania spoplatnených vodných športov (vodné bicykle, skútre, windsurfing, banán). Slnečníky a ležadlá sú na pláži za poplatok.


Doprava:
 autobusová, individuálna, letecká

V cene je zahrnuté:
Pri leteckej doprave: 7, 10, resp. 11x ubytovanie s all inclusive, letecká doprava Bratislava - Burgas - Bratislava, Košice - Burgas - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci). Pri autobusovej a individuálnej doprave: 9x ubytovanie s raňajkami, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
Pri lteckej doprave: Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný príplatok a environmentálny pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Ostatné doplatky: príplatok za večere pre osoby od 7 rokov 75 EUR/7 nocí (0-7 rokov zdarma), trezor na recepcii 2 BGN/deň- (platba na mieste). Pri autobusovej a individuálnej doprave: LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR,  príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba a za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba, jednosmerná doprava 140 EUR. Ostatné doplatky: príplatok za večere pre osoby od 12 rokov 100 EUR/9 nocí , od 7 do 12 rokov do 3.7. 50 EUR, večera pre deti 0-7 rokov zdarma, trezor na recepcii 2 BGN/deň- (platba na mieste). Povinné príplatky: pobytová taxa pre osoby od 2 rokov 15 EUR/osoba/pobyt. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/osoba/deň. Asistencia k motorovému vozidlu 2,50 EUR/deň. Nástupné miesta: NR, TT-10 EUR, KE, PO - bez príplatku, NZ - 6 EUR, KN bez príplatku, BA, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, LM, RK, PP, VT, HE, MI - 20 EUR, BB, ZV, PU, PB, ZA, MT- 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Informácie o krajine a stredisku:

BULHARSKO
leží na Balkánskom polostrove a celé východné pobrežie krajiny obmýva Čierne more. Táto neveľká krajina láka turistov svojou bohatou históriou, piesočnatými plážami a čistým morom s pozvoľne klesajúcim dnom, krásnou prírodou i neodolateľnými špecialitami tradičnej bulharskej kuchyne a lahodným vínom. Návštevníkov nadchnú starobylé pamiatky v Nesebare či Varne, pulzujúca atmosféra v blízkom Burgase, krásna príroda i povestná ochota a pohostinnosť miestnych obyvateľov. Ak Vás láka predstava dovolenkovej pohody, zábava v blízkych vodných parkoch, spoznávanie histórie, večerné prechádzky po promenádach s možnosťami výhodných nákupov, potom bude Bulharsko tou správnou voľbou.   


KITEN
Menšie príjemné stredisko leží v prekrásnom Kitenskom zálive, približne 60 kilometrov južne od Burgasu. Návštevníkom učaruje krásnymi piesočnatými plážami so skalnými útesmi, ktoré si obľúbili i milovníci potápania. Pláže sú obkolesené množstvom borovicových lesov. K príjemnej atmosfére Kitenu neodmysliteľne patria plážové diskotéky, reštaurácie a kaviarničky, v centre strediska sa nachádza množstvo obchodov a stánkov so suvenírmi. Transfer z letiska trvá cca 1 hod. 20 min.  


Fakultatívne výlety:

Bulharský večer - večerný výlet, do miestnej dedinky kde máte možnosť zažiť bulharské tance, zábavu, skoky cez oheň. počas bulharského večera je zabezpečená večera a bile a červené víno.

Istanbul - Prehliadka Istanbulu a jeho najvýznamnejších pamiatok. Výlet na jeden alebo dva dni.

Nesebar - celodenný výlet autobusom a prehliadka starobylého mesta, kde sú zachované kultúrne pamiatky z Antického obdobia a Stredoveku. Nesebar je dnes zapísaný do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO.

Informácie o ďalších výletoch v CK.


Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa