Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Belgicko a Holandsko

, autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, veža Belfort , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, dreváky , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Brusel, Grand Place , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Delft , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, rieka Amstel , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Bruggy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Scheveningen , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Bruggy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Amsterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Antverpy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Antverpy , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Brusel , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, veža Euromast , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Mini Európa , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, belgické pralinky , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Rotterdam , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, Zaanse Schans , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, mapa , autobusový poznávací zájazd Holandsko a Belgicko, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266323
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:
Belgické pralinky, ikonický cikajúci chlapček, či návšteva sídla Európskej únie - Brusel a očarujúca architektúra Amsterdamu, to všetko ponúka práve tento poznávací zájazd, ktorý návštevníkovi poskytne zažiť pravú atmosféru krajín Holandsko a Belgicko.

Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky

Brusel - Bruggy - Antverpy - Rotterdam - Zaanse Schans - Amsterdam

Holandsko: Belgicko: 

Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v ranných hodinách, večer ubytovanie v hoteli.

2. deň - príchod do metropoly Európskej únie – Bruselu - sídla medzinárodných a nadnárodných politických a ekonomických organizácií. Krajina je známa vynikajúcou belgickou čokoládou a pralinkami, ale preslávená je tiež stovkami druhov belgického piva. Prehliadka Bruselu zahŕňa historickú časť mesta, katedrálu Sv. Michala, Kráľovský palác, námestie Grand Place s cechovými domami, radnicu. Zaujímavosťou je tiež Atomium – známa stavba zväčšeniny molekuly kryštálu železa patrí k Bruselu od výstavy EXPO v roku 1958 a stala sa jednou z najpopulárnejších bruselských atrakcií. Hneď vedľa sa nachádza park Mini-Európa - približne 350 zmenšených modelov najznámejších monumentov z 80 rôznych miest Európy. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, transfer do mesta Bruggy (UNESCO), prezývaného aj „Benátky severu“ či „klenot Beneluxu“, presláveného paličkovou čipkou a zachovalým stredovekým centrom - námestie De Markt s budovou provinčného súdu, radnica, množstvo gotických stavieb a krásna katedrála. Presun do Antverp – Rubensovho mesta a najväčšieho mesta Belgicka. Mesto je vďaka veľkej židovskej komunite známe aj pod menom „Jeruzalem západu“ alebo ako „Diamantové mesto“, nakoľko obchod s týmto cenným nerastom tu prekvitá od 15. storočia. Prehliadka centra s nádhernou gotickou katedrálou Panny Márie, renesančná radnica, cechové domy, Rubensovo múzeum. Presun do Holandska, ubytovanie v hoteli.

4. deň – raňajky, transfer do Rotterdamu – mesta, ktoré sa pýši najväčším prístavom v Európe. Prehliadka vonkajšej expozície námorného múzea, typických žltých šikmých domčekov Kubushuizen, ktoré sú neobývané a slúžia ako múzeum, či vyhliadkovej veže Euromast, ktorá ponúka panoramatický výhľad z výšky 185 metrov. Transfer do mesta Delft, známeho výrobou ručne maľovaného porcelánu. Presun do prímorského strediska Scheveningen. Prímorská časť mesta Den Haag leží na mieste bývalej rybárskej osady a dnes je moderným vyhľadávaným strediskom s piesočnatými plážami. Zástavka pri budove Európskeho súdneho dvora. Ubytovanie, nocľah.

5. deň – raňajky, presun do dedinky Zaanse Schans - prehliadka skanzenu s veternými mlynmi a typickými rybárskymi domčekmi, ktoré návštevníkovi ukazujú časť holandskej histórie. V dedinke sa taktiež nachádzajú dielne, v ktorých prebiehajú ukážky výroby syrov a legendárnych holandských drevákov. Transfer do hlavného mesta Holandska, Amsterdamu. Prehliadka historického centra s námestím Dam, hlavná trieda Damrak, Mincové námestie, kvetinový trh, plavba loďou po grachtoch (kanáloch). Možnosť návštevy Rembrandtovho domu, ktorý návštevníkovi ponúka expozíciu dobového nábytku, kompletne vybaveného kabinetu a maliarskeho ateliéru, tlačiarenskej dielne a rovnako nechýbajú ani rôzne artefakty, ktoré slúžili ako predlohy, od antických sôch po minerály. Odchod na Slovensko vo večerných hodinách.

6. deň – návrat na Slovensko v popoludňajších hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc) doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70  EUR/os./deň, orientačná cena vstupov cca 100 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 190 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 200 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK- 35 EUR.


ORIENTAČNÉ CENY VSTUPOV:

Euromast – 13€ – 16,5€, Zaanse Schans - vstup do areálu zdarma, Zaans múzeum -14,5€, Rembrandtovo múzeum – 17,5€, Madame Tussauds Amsterdam - 26€.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
6 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Brusel | Bruggy | Antverpy | Zaanse Schans

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa