Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Česko a Nemecko - rozprávkové putovanie

, autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Basteinbrucke , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Pravčická brána , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, vstup do hradu Lemberk , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, hrad Lemberk , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Moritzburg , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Moritzburg , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Pravčická brána , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, pevnosť Konigstein , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, zámok Děčín , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Děčín - panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - palác Zwinger , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Máchovo jazero , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Máchovo jazero , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, Drážďany - staré mesto , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, mapa , autobusový poznávací zájazd, Česko a Nemecko, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266127
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Každý, kto má chuť uniknúť na pár dní z každodenného stereotypu a ocitnúť sa v rozprávke, nech neváha zúčastniť sa poznávacieho zájazdu do Česka a Nemecka. Na návštevníkov čakajú miesta, po ktorých sa prechádzali princovia a princezné, no najväčším lákadlom je hrad Moritzburg s tanečnou sálou, kde sa natáčala najobľúbenejšia vianočná rozprávka Tri oriešky pre Popolušku.

Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky


Drážďany - Moritzburg - Königstein - Bastei - Lemberk - Máchovo jazero - Panská skala - Děčín



Česko: VSTUPU DO KRAJINY

Nemecko: VSTUPU DO KRAJINY

Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo SR v skorých ranných hodinách, v popoludňajších hodinách príchod do jedného z „najzelenších“ miest Európy – Drážďan, ležiacom na brehoch rieky Labe. Mesto bolo po 2. svetovej vojne takmer kompletne zničené bombardovaním. Vystavané bolo do pôvodnej krásy a dostalo prívlastok „Polabská Florencia“. Prehliadka mesta - Albertinum, Kulturpalast, Semperova opera, barokový palác Zwinger s krásnym nádvorím a galériou, katedrála Panny Márie, Brűhlove terasy nazývané aj balkón Európy. Individuálne voľno. Ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, transfer k neďalekému barokovému zámku Moritzburg, ktorý sa v našich končinách spája hlavne s natáčaním legendárnej vianočnej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, prehliadka zámku. Presun k pevnosti Königstein s najstaršími dochovanými nemeckými kasárňami zo 16. storočia. Dnes je označovaná aj ako najväčšia pevnosť Európy. Transfer do Bastein v Saskom Švajčiarsku, pešia prechádzka ku skalnému mostu Basteinbrücke s niekoľkými zastávkami na vyhliadkach, poskytujúcim neopakovateľné pohľady na okolité skalné veže a kaňon rieky Labe. Ubytovanie a nocľah.

3. deň – raňajky, návšteva najmladšieho národného parku Českej republiky - Českého Švajčiarska, pešia prechádzka k Pravčickej bráne s impozantným Sokolím hniezdom z roku 1881 so štýlovou reštauráciou s pôvodnými maľbami. Pravčická brána je známa aj z filmu Narnia - Lev, šatník a čarodejnica. Presun k miestu natáčania rozprávky „Čert ví proč“, zámku Lemberk, v ktorom sa nachádza jedinečný kazetový strop s výjavmi zo známych Ezopových bájok. Pokračovanie k Máchovmu jazeru, ktoré mnohí označujú za jedno z najromantickejších miest v Čechách. Vyhliadková plavba loďou. Krátka zastávka pri Panskej skale alebo tiež „Kamenných varhanoch“, ktoré možno zazrieť v rozprávke Pyšná princezná z roku 1952. Ide o pôsobivý skalný útvar tvorený päť a šesťbokými stĺpcami dosahujúcimi výšku až 12 metrov. Návrat do hotela, nocľah.

4. deň – raňajky, prehliadka jednej z najvýznamnejších historických pamiatok severných Čiech - zámku Děčín, pochádzajúceho z 13. storočia. Pešia prehliadka centra mesta Děčín s renesančným kamenným mostom cez rieku Ploučnica. V popoludňajších hodinách odchod na Slovensko, príchod vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné poplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 50 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 140 EUR/3 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 110 EUR. Nástupné miesta: BA, Brno, Praha bez príplatkov, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Drážďany | Moritzburg | Pravčická brána | Dečín

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa