Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Najkrajšie francúzske zámky

, autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chenonceau , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Cheverny , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Versailles , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Clos , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Vilandry , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Cheverny , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Amboise , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Cheverny , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chateau de Azay-le-Rideau , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chateau de Azay-le-Rideau , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chambord , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chambord , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chambord , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chenonceau , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chenonceau , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Amboise , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Blois , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Blois , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Blois , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, rieka Loire , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, Chambord , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, mapa , autobusový poznávací zájazd, Najkrajšie francúzske zámky, letáky
Destinácia: Francúzsko
Kód zájazdu: 1266105
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Údolie rieky Loire je očarujúce nielen vďaka nádhernej prírode. Reťaz zámkov postavených nad jej tokom s prepracovanými kvetinovými parkami chytí za srdce každého romantika. Programu dominujú tak zvučné miesta, ako napríklad Chambord, Amboise, Villandry, Ussé, či nezabudnuteľný kráľ všetkých zámkov Versailles.


Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky  

Amboise - Chenonceau - Cheverny - Villandry - Ussé - Azay-le-Rideau - Blois - Chambord - Versailles




Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – tranzit zo Slovenska v ranných hodinách cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska. V neskorých večerných hodinách ubytovanie v hoteli pri Paríži.

2. deň – po raňajkách odchod do malebného mestečka Amboise ležiaceho na rieke Loire. Toto malebné mestečko má asi 12 tisíc obyvateľov a nachádzajú sa tu dva zámky. Zámok Amboise je historicky významnou budovou vo Francúzsku vôbec a zámok Clos Lucé s krásnym výhľadom na údolie rieky Loire si pamätá časy, keď tu niekoľko rokov svojho života strávil aj geniálny Leonardo da Vinci. Transfer k romantickému vodnému zámku Chenonceau, ktorý sa klenie ponad rieku Cher a je známy i ako zámok šiestich žien, ktoré ho postupne vlastnili. Zámok stojí na mieste pôvodného vodného mlyna, ktorý bol neskôr nahradený zámkom a spojený mostnými oblúkmi s druhým brehom rieky. Večer ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, návšteva zámku Villandry, ktorého najväčšou pýchou je okrasná záhrada v renesančnom štýle 16. st. s kvetinami, bylinkami a zeleninou vysadenými do geometrických útvarov. Presun k zámku Ussé - rozprávkový hrad s romantickými vežičkami, známy ako zámok Šípkovej Ruženky. Na záver dňa návšteva blízkeho mestečka Azayle- Rideau s miestnym kúzelným zámkom považovaným za najrozkošnejší a najženskejší zo všetkých zámkov oblasti Loire. Večer ubytovanie v hoteli.

4. deň – po raňajkách prehliadka mesta Blois s návštevou prekrásneho renesančného zámku, ktorý je významný aj po architektonickej stránke tým, že okolo nádvoria sú postavené štyri krídla v štyroch rôznych štýloch. Návšteva prekrásneho zámku Cheverny, jedného z najlepšie zachovalých zámkov na Loire. Je prepychovo zariadený, nachádza sa tu cenná zbierka originálneho nábytku, zbraní, tapisérií, či malieb. Zámok sa tiež pýši svorkou loveckých psov a sálou s poľovníckymi trofejami.Transfer k najrozsiahlejšiemu renesančnému zámku v oblasti Loire - Chambord. Zámok si nechal postaviť francúzsky kráľ František I. a predpokladá sa, že na jeho záverečnom dizajne sa podieľal aj Leonardo da Vinci. Súčasťou zámku je aj rozsiahly park s lesmi, lúkami, jazerami a potokmi. Zámok má 440 komnát a 83 schodísk. Po prehliadke transfer do hotela na okraji Paríža, ubytovanie v hoteli v neskorších večerných hodinách.

5. deň – raňajky, odchod autokarom na celodennú prehliadku kráľovského zámku vo Versailles s prepychovou zrkadlovou sálou a kráľovskými komnatami, s prekrásnymi francúzskymi záhradami, ktoré vás oslovia dokonalou úpravou, množstvom sôch a fontán, s romantickými stavbami Veľký Trianon a Malý Trianon s anglickým parkom a mini dedinou Márie Antoinette. Vo večerných hodinách transfer cez Nemecko a Rakúsko.

6. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovanie v 2*+/3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70  EUR/os./deň), orientačná cena vstupov 130 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 165 EUR/4 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 245 EUR. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd. (okrem vybraných  zámkov). Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
6 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Versailles | Villandry | Chambord | Amboise

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa