Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Kampánia s kúpaním

, autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Amalfi , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Positano , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Positano , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Positano, kostol Santa Maria Assunta , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Castell del Ovo , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, pobrežie Amalfi , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Pompeje , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol, bazilika San Francesco di Paola , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, kráter sopky Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Paestum, druhý antický chrám gréckej bohyne Héry , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, pizza Margherita , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, pobrežie Amalfi , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, ostrov Capri , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapolský záliv, sopka Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Pompeje , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Paestum, chrám gréckej bohyne Héry , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapolský záliv, sopka Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, ostrov Capri , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Pompeje, sopka Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol, Piazza del Plebiscito, bazilika San Francesco di Paola , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, nočné Amalfi , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Amalfi pobrežie , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, ostrov Capri , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, ostrov Capri , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol, castel Nuovo , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol, Galéria Umberto I. , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Neapol, pizza Margherita , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Pompeje , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Positano , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Positano , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, Vezuv , autobusový poznávací zájazd, Kampánia s pobytom pri mori, letáky
Destinácia: Taliansko, Kampánia (Neapol)
Kód zájazdu: 1266096
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Sedem dní strávených pod horúcim talianskym slnkom na juhu krajiny. Počas nich vás čaká návšteva historických Pompejí a výstup na sopku Vezuv, ktorá toto mesto pochovala pod popolom. Romantický ostrov Capri s prekrásnymi plážami a azúrovým morom. Aragonský hrad, domov pizze - mesto Neapol, či mestečko Amalfi. A samozrejme horúce vody Tyrrhenského mora ako stvorené na letné kúpanie.


Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky

 

Sorrento - Positano - Amalfi - Capri - Paestum - Agropoli - Vezuv - Pompeje - Salerno - Neapol


 


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo SR v poludňajších hodinách, tranzit cez Rakúsko.
2. deň – príchod na pobrežie Salernského zálivu, ktorý je vďaka svojej jedinečnosti zaradený na zozname svetového dedičstva UNESCO. Celodenný výlet loďou, ktorý ponúka množstvo očarujúcich výhľadov na členité a skalnaté pobrežie týčiace sa nad krištáľovo čistým morom. Krátka prestávka v ikonickom mestečku Positano a prestávka na prehliadku a kúpanie v historickom mestečku Amalfi, ktoré zažilo svoje najslávnejšie časy v stredoveku, kedy bolo hlavným mestom Amalfskej republiky. V 14. storočí sa po zemetrasení jeho časť zosunula do mora, no napriek tomu je v súčasnosti najväčším mestom Amalfského pobrežia. Vo večerných hodinách návrat loďou do Salerna a transfer do hotela.

3. deň – raňajky, plavba loďou na čarokrásny ostrov Capri - nazývaný kvôli azúrovo-modrým farbám Tyrrhenského mora aj Modrý ostrov. Vďaka svojej kráse a jedinečnosti je už od antických dôb vyhľadávaným sídlom vyšších vrstiev spoločnosti. Fakultatívne možnosť plavby okolo ostrova, prehliadka mestečka Capri, Augustových záhrad, výstup na horu Monte Solaro s krásnym výhľadom na celú panorámu zálivu. Popoludní individuálne voľno, možnosť kúpania sa. Podvečer plavba na pevninu a ubytovanie v hoteli.

4. deň – raňajky, transfer a prehliadka archeologického náleziska Paestum (UNESCO). Na mieste bývalej gréckej kolónie sa doteraz zachovali tri dórske chrámy, pričom Neptúnov chrám patrí k najzachovalejším chrámom staroveku. Krátky presun do mesta Agropoli, ktoré je vystavané na skalnom masíve. Prechádzka malebnými uličkami historického centra, nad ktorými sa týči Aragonský hrad zo začiatku 14. storočia. V poobedných hodinách voľný čas na kúpanie. Večer ubytovanie.

5. deň – raňajky, návšteva národného parku Vezuv, nenáročný výstup až ku kráteru činnej sopky. Presun do starobylých Pompejí (UNESCO), ktoré boli v roku 79 n. l. zasypané popolom z blízkej sopky Vezuv. Prehliadka archeologických vykopávok antického mesta, približujúca život a kultúru obyvateľov Pompejí. Vo večerných hodinách ubytovanie.

6. deň – raňajky, návšteva hlavného mesta Kampánie - Neapolu (UNESCO), ktoré je hlučným, živým, elegantným a občas aj chaotickým mestom. Prehliadka centra - Nový hrad (Castel Nuovo) postavený Karolom z Anjou v r. 1279, Starý hrad, Kráľovský zámok, Plebistické námestie, Radnica a Radničné námestie, galéria Umberto I., budova opery. Odchod z Neapolu vo večerných hodinách.

7. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, spiatočný trajekt na ostrov Capri, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc), lodný lístok do Amalfi (platba na mieste cca 25 EUR/os.). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 110 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 150 EUR/4 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 220 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR,  KE, PO, PP, LM, RK - 35 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
7 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Capri | Vezuv | Pompeje | Neapol

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa