Milí klienti, radi Vás privítame v našej kancelárii.

Sme tu pre Vás pondelok- piatok od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Prídite si vybrať z bohatej ponuky First Minute dovoleniek na rok 2024.

                     

       

Váš Koral Tour

 



 

Letáky

Hotel Trevi

jednolôžková izba jednolôžková izba izba pre 2-4 osoby izba pre 2-4 osoby izba pre 2-4 osoby izba pre 2-4 osoby izba pre 2-4 osoby
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Lido di Jesolo
Kód zájazdu: 1164410
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Trevi

TV domáce zviera chladnička,minibar solárium parkovisko trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Hotel Trevi je trojhviezdičkový hotel v Lido di Jesolo, na pokojnom mieste v centre, len pár krokov od mora, na rušnej ulici Via Bafile, ktorá je najdlhšou pešou zónou v Európe a ktorá vás ohromí svojimi obchodmi, barmi, reštauráciami, pizzeriami, pubmi, klubami a cyklotrasou. Hotel Trevi v Jesole je príjemný a elegantný. Ponúka súkromnú pláž, veľký bazén a solárium, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali služby relaxu a zábavy.

Vďaka svojej polohe je ideálnym východiskovým bodom pre návštevu Benátok a Benátskej lagúny. Po príchode okamžite pocítite príjemný pocit rodinnej pohody. Náš priateľský a profesionálny personál je vám k dispozícii, aby vám poskytol akékoľvek informácie a uspokojil vaše požiadavky alebo potreby.

Po príchode čaká na vás recepcia, ktorá vám poskytne akékoľvek informácie alebo uspokojí vaše požiadavky alebo potreby. V hoteli Trevi je vstupná hala susediaca s recepciou ideálnym miestom na strávenie niekoľkých minút relaxáciou alebo čakaním na priateľov a rodinných príslušníkov, než vyjdete na nákupnú ulicu.

Všetky izby sú s balkónom a nádherným výhľadom na more a sú vybavené všetkým komfortom: kúpeľne so sprchou a sušičom vlasov, satelitná TV, telefón, minibar, trezor a klimatizácia. V cene izby je zahrnutý vstup na pláž, slnečník, jedno ležadlo a jedno kreslo. Izby s 2 prístelkami môžu mať poschodovú posteľ. Wi FI je v cene.

Raňajky sa podávajú vo vyhradenej miestnosti s bohatým bufetom, aby ste mohli začať každý deň plný energie. Večere pozostávajú z 3 chodov a šalátového bufetu.

Vodný park Aqualandia je vzdialený 10 minút chôdze. 

V okolí:
Aqualandia bol 9-krát zvolený za tématický park č. 1 Aquatic v Taliansku a vytvára skutočný karibský ostrov v blízkosti Benátok. Oáza zábavy na 80 000 m2, kde nájdete atrakcie pre každú vekovú skupinu, od odpočinku cez zábavu až po extrémne športy.
Sea Life Aquarium skutočný morský park, ktorý je vybavený 30 veľkými nádržami s 5 000 exemplármi predstavujúcimi viac ako 100 morských druhov zo svetových morí: od morských koníkov po hviezdice, od medúz a obrovských lúčov manty po tajomné žraloky.
Jolly Roger Kapitán Jack a jeho posádka sú pripravení plaviť sa po otvorenom mori pri vzrušujúcom love na nepriateľskú loď, pripravení zaútočiť a chytiť legendárnu truhlicu s pokladom, čím oživia strhujúce príbehy Jacka Sparrowa, Henryho Morgana a Čierneho korzára.
Tématický park New Jesolandia je skutočným koncentrátom atrakcií, ktoré siahajú od klasických detských jázd po najmodernejšie a najtechnologickejšie pre mladú verejnosť. Tématický park otvorený každý deň od 8 do neskorých hodín ponúka viac ako 50 atrakcií. Vo Fun parku New Jesolandia sú tiež veľké relaxačné priestory a dobre zásobené stánky so sladkým občerstvením.
Tropicarium Park je veľká prehliadka zvierat v Jesole. Umožní vám vidieť živé plazy a dokonca aj žraloky. Najmä Aquarium & Reptilarium je výkladná skriňa, v ktorej môžete obdivovať hady, korytnačky, plazy a tropické ryby, ale aj pavúky, škorpióny a hmyz.
Gommapiuma - pre tých, ktorí nie sú nikdy unavení, je tu zábavný park Gomma Piuma s množstvom nafukovacích hračiek, na ktorých môžete skákať a vyliezať po nich, ďalšia príležitosť pre zábavu, vrátane malých detí.
Adventure Golf je jediný tématický minigolf v Jesole. Medzi palmami, vodopádmi, jazierkami a cestičkami, ktoré vytvárajú skutočné tropické prostredie, si hráči môžu zvoliť 2 rôzne ihriská, kde si môžu overiť svoje schopnosti.
Pista azzurra - motokáry. Ak máte radi rýchlosť, potom je pre vás Pista Azzurra s rozlohou viac ako 80 000 m2 ideálna! Táto trať v Jesolo je jedným z najdôležitejších športových okruhov na svete, je každoročne domovom motokárových súťaží, ako aj motorkárskych podujatí všetkého druhu a ideálnym cieľom pre všetkých, ktorí majú radi kolesá: od motokár po motardy a motokros!

Počasie

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Sme členom SACKA

Pobytové zájazdy

Pobytové zájazdy

Poznávacie zájazdy

Poznávacie zájazdy

Exotika

Exotika

Lyžiarske zájazdy

Lyzarske

Aktívna dovolenka

Aktívna dovolenka

Go Parking

Parkování Letiště Praha. GO Parking s.r.o.

Cestovné poistenie

Európska Cestovná Poisťovňa